Депутати обласної ради відвідали презентації реалізованих міні-проектів обласного конкурсу "Разом в майбутнє" на Чугуївщині

У Чугуївському районі відкрили п'ять міні-проектів, які стали переможцями обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє".

Ними стали:

-         "Удосконалення  системи поводження з твердими  побутовими відходами шляхом облаштування  майданчиків для збору ТПВ"ініциативної групи села Кам'яна Яруга, загальна сума реалізації міні-проектів склала 197,871 тис. грн, в результаті реалізації облаштовані майданчики для контейнерів для збору ТПВ;

-         "Створення спортивно-оздоровчого комплексу "Олімп" в приміщенні колишньої газової котельні" ініциативної групи села Волохів Яр, загальна сума реалізації міні-проекту склала 198,195 тис. грн., в результаті реалізації проведені ремонтні роботи та встановлено обладнання;

-         "Відновлення вуличного освітлення -  життєва необхідність села" ініциативної групи вул. Миру села Мосьпанове, загальна сума реалізації міні-проекту склала 194,950 тис. грн., в результаті реалізації відновлено вуличне освітлення по вул. Миру с. Мосьпанове;

-         "Тепла будівля - запорука  здоров'я" ініциативної групи громадян Тернівського НВК, загальна сума реалізації міні-проекту склала 199, 991 тис. грн., в результаті реалізації проведені роботи з утеплення фасаду будівлі Тенівського навчально-виховного комплексу;

-         "Завершення енергозберігаючих заходів в сільському будинку культури смт Новопокровка - запорука стабільного функціонування закладу"  громадської організації "Покрова" Чугуївського району, загальна сума реалізації міні-проекту склала 200, 000 тис. грн., в результаті реалізації замінено старі вікна на металопластикові.

Сертифікати конкурсної комісії на завершені об'єкти представникам ініциативних груп вручили депутати Харківської обласної ради Микита Шенцев  та Вячеслав Коростельов.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад