ІІ Всеукраїнський форум об'єднаних громад "Ініціативи, що змінюють життя"

У Києві розпочав роботу ІІ Всеукраїнський форум об'єднаних громад "Ініціативи, що змінюють життя", присвячений питанням економічного розвитку, аналізу потреб і можливостей самостійно забезпечувати сталий розвиток громад. У Форумі беруть участь президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, начальник управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків облради Олена Кулик та координатор Центру розвитку громад Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Галина Пронькіна.

Учасники Форуму планують обговорити інструменти розвитку територій, формування інвестиційного клімату та залучення інвестицій, розвиток об'єднаних територіальних громад через розбудову малого та середнього бізнесу, просторове планування територій об'єднаних територіальних громад та стратегії розвитку, тощо.

Довідково: на сьогодні в Україні сформовано 613 об'єднаних територіальних громад, які мають стати спроможними самостійно вирішувати питання місцевого значення.