Сергій Чернов бере участь у засіданні парламентського комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування

Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування проводить урочисте засідання, присвячене Дню місцевого самоврядування.

Разом з народними депутатами на засіданні присутні представники Уряду та національних асоціацій місцевого самоврядування, зокрема, президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Учасники зустрічі обговорюють проблематику становлення та розвитку системи місцевого самоврядування, в тому числі, в частині проведення реформи з децентралізації влади, її нормативного забезпечення та практичної реалізації, існуючих проблем і шляхів їх вирішення, про напрями діяльності органів державної влади для забезпечення подальшого розвитку та зміцнення інституту місцевого самоврядування.