Громади Куп’янського та Зачепилівського районів презентували реалізовані міні-проекти

У Куп’янському районі відбулися урочисті заходи з нагоди презентації трьох міні-проектів — переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». У заходах взяла участь депутат Харківської обласної ради Тетяна Головаш.

У рамках реалізації міні-проекту «Велика надія невеликої громади» у селі Вишнівка встановлено дитячий майданчик. Загальна сума фінансування склала 25800 грн., в тому числі з обласного бюджету 12900 грн.

Завдяки міні-проекту «Тепла школа - здорові діти» у Піщанській ЗОШ І-ІІІ ст. відремонтовано покрівлю. Загальна сума фінансування склала 154000 грн., в тому числі з обласного бюджету 77000 грн.

А у селі Нечволодівка завдяки реалізації міні-проекту «Здорові діти - сильна нація - міцна держава!» встановлено спортивні тренажери. Загальна сума фінансування склала 81880 грн., в тому числі з обласного бюджету 40940 грн.

Три міні-проекти презентовано й на Зачепилівщині: «Вуличне освітлення - запорука безпеки та ознака добробуту» (загальна вартість міні-проекту 199,607 тис. грн.); «Хай сяє світло на селі» (загальна вартість міні-проекту 199,993 тис. грн.); «Питна вода для села» (загальна вартість міні-проекту 150,000 тис. грн.).

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад