У Лозівському районі відбулися презентації міні-проектів, реалізованих в рамках обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє»

У заходах взяли участь голова Лозівської районної ради Володимир Лаптєв, сільські голови, депутати місцевих рад, представники ініціативних груп, громадськість.

У селі Миколаївка відбулася презентація міні-проекту «Затишне дозвілля для громади – головна мета Миколаївського сільського будинку культури». В рамках проекту здійснено капітальний ремонт системи опалення Миколаївського сільського будинку культури. Загальний обсяг фінансування міні-проекту – 148 000 грн.

У селі Миролюбівка презентовано міні-проект «Теплозбереження – крок до культурного розвитку громади». Завдяки його реалізації у сільському Будинку культури було здійснено поточний ремонт 24 вікон та 6 дверей із заміною на енергозберігаючі. Загальний обсяг фінансування міні-проекту - 152 000 грн.

У селі Світловщина презентовано міні-проект «З турботою про забезпечену старість». Здійснено капітальний ремонт з утеплення стін будівель спальних корпусів Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лозівської райдержадміністрації. Загальний обсяг фінансування міні-проекту - 140 000 грн.

У селі Шатівка презентовано міні-проект «Тепла школа – запорука здоров’я – здорова нація». Проект підготовлено ініціативною групою громадян с. Олександрівка. Завдяки реалізації міні-проекту у Шатівському навчально-виховному комплексі здійснено капітальний ремонт 24 вікон та 6 дверей із заміною на енергозберігаючі. Загальний обсяг фінансування міні-проекту - 198 000 грн.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад