20-22 грудня в Харкові відбудуться навчання з підготовки тренерів на тему регіонального та місцевого розвитку: триває набір учасників

20-22 грудня в Харкові проходитимуть навчання з підготовки тренерів на тему «Регіональний та місцевий розвиток». Захід організовує Українська асоціація районних та обласних рад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Мета Проекту – надати інформацію та навчити її вміти доносити до інших. За результатами навчань, кращих учасників буде рекомендовано до залучення у проведенні інформаційно-просвітницької роботи із зазначеної теми регіональним підрозділом «Центру розвитку місцевого самоврядування» та іншими зацікавленими сторонами.

Триденне навчання є безкоштовним. Потенційні кандидати на участь – голови та депутати районних і обласних рад, а також працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Щоб стати учасником навчань, претендентам необхідно до 1 грудня надіслати заявку на електронну пошту Асоціації – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Зазначимо, що проживання та харчування є безкоштовним.

За довідковою інформацією можна звертатися по телефону – 044-484-05-19.

Ця публікація була підготовлена за підтримки Європейського Союзу та його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю її авторів та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Програми «U-LEAD з Європою», Європейського Союзу та його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад