Українська асоціація районних та обласних рад оголошує вакансії на проведення низки навчань

УАРОР оголошує вакансії на проведення тренінгів для представників районних та обласних рад. Навчання відбуватимуться з грудня 2017 року до вересня 2018 року в усіх обласних центрах країни.

Заходи організовуються на такі теми:

• Децентралізація, як основа для формування ефективної системи організації влади.
  • Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: бюджетна політика.
  • Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: освіта.
  • Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: медицина.

Тривалість одного тренінгу сягає 4 години.

Усім бажаючим необхідно надіслати резюме з фотографією та лист у якому вказати одну з тем, що запропоновані вище, а також бажану оплату праці. Перевагою є досвід здійснення інформаційно-просвітницьких заходів, роботи з великими аудиторіями людей чи викладацька діяльність.

Відібраним претендентам необхідно буде розробити наочні матеріали (презентації, змістовну програму, інше) та безпосередньо проводити тренінги у визначених областях України.

Документи (лист та резюме) необхідно скласти українською мовою та подати до 25 листопада цього року на адресу електронної скриньки Асоціації – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Наталії Меркулової, контактної особи, за номерами телефонів: 050-105-24-54 або 044-484-05-64.

Зазначена серія навчань впроваджується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.