Працівники соціальної сфери Печенізького району приймали вітання із професійним святом

З нагоди Дня працівника соціальної сфери голова Печенізької районної ради Лариса Ярова привітала колективи управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, управління Пенсійного фонду України в Печенізькому районі, районного центру зайнятості, служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з професійним святом.

Вітаючи соціальних працівників зі святом, Лариса Володимирівна зазначила:

"Я схиляюся перед тією величезною працею, якою ви щодня займаєтесь. Пенсіонери, інваліди, малозабезпечені верстви населення, діти-сироти, безробітні - це ті люди, які щодня потребують вашої уваги, підтримки, яким ви своєю турботою, а іноді й просто посмішкою та добрим словом даруєте такі необхідні кожній людині віру, впевненість та надію. Щиро дякую вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. В переддень свята бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, гарного настрою, щастя та благополуччя".

З нагоди професійного свята кращих працівників соціальної сфери Печенізького району відзначили Почесними Грамотами та Подяками Печенізької районної ради.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад