У Куп’янському районі продовжується реалізація обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»

У Куп’янському районі відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття наступних шести міні-проектів — переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» за участі голови Куп’янської районної ради Геннадія Ківшаря, депутата Харківської обласної ради Тетяни Головаш, депутата районної ради, начальника відділу освіти Тетяни Жадановської.

Нагадаємо, що в поточному році обласною конкурсною комісією було визнано переможцями 23 міні-проекти від Куп’янського району, з них 10 було урочисто відкрито сьомого листопада, а ще шість — восьмого:

міні-проект «Світ без меж» Ягіднянської ЗОШ І-ІІІ ст. Загальний обсяг фінансування 86 500грн., в тому числі з обласного бюджету 43 250 грн.;

міні-проект «Якісні умови для харчування – запорука здорового способу життя» Петропавлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Загальний обсяг фінансування

76 340 грн., в тому числі з обласного бюджету 38 170грн.;

міні-проект «Сучасна бібліотека: розвиваємо місцеві громади» Петропавлівської бібліотечної філії. Загальний обсяг фінансування

16 900 грн., в тому числі з обласного бюджету 8 450 грн.;

міні-проект «Тепла будівля — запорука успішної роботи бібліотеки» Кучерівської бібліотечної філії. Загальний обсяг фінансування

18 900грн., в тому числі з обласного бюджету 9 450грн.;

міні-проект «Комп’ютерний світ для школярів» Смородьківської ЗОШ І-ІІ ст. Загальний обсяг фінансування 87 474 грн., в тому числі з обласного бюджету 43 737 грн.;

міні-проект «Через високі технології – до висот особистості» Моначинівського НВК. Загальний обсяг фінансування 16 000 грн., в тому числі з обласного бюджету 8 000 грн.

Роботу по реалізації міні-проектів — переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у Куп’янському районі в поточному році буде продовжено.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад