Сім міні-проектів презентували на Куп'янщині

У Куп’янському районі відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття десяти міні-проектів — переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» за участю голови Куп’янської районної ради Геннадія Ківшаря, депутата Харківської обласної ради Тетяни Головаш,   депутата районної ради, начальника відділу освіти Тетяни Жадановської, депутата районної ради, генерального директора СТОВ "Мрія" Анатолія Головка.

В поточному році обласною конкурсною комісією було визнано переможцями 23 міні-проекти від Куп’янського району, з них 10 було урочисто відкрито 7 листопада, а саме:

міні-проект «Теплий спортзал – запорука здоров’я» Подолянської ЗОШ І-ІІІ ст. Загальний обсяг фінансування 97 533 грн., в тому числі з обласного бюджету 48 766 грн.

міні-проект «Тепла школа – здорові діти. Крок четвертий.» Курилівського ліцею. Загальний обсяг фінансування 77 438 грн., в тому числі з обласного бюджету 38 719 грн.

міні-проект «Здорова нація – майбутнє України». Загальний обсяг фінансування 178 310 грн., в тому числі з обласного бюджету 89 155 грн.

міні-проект «Університет третього віку» Куп’янського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Загальний обсяг фінансування 36 150 грн., в тому числі з обласного бюджету 18 075 грн.

міні-проект «У теплі навчатися – майбутнє мати» Курилівської ЗОШ І-ІІ ст. Загальний обсяг фінансування 44 805 грн., в тому числі з обласного бюджету 22 402 грн.

міні-проект «Галявина дитячих мрій» Новоосинівської ЗОШ І-ІІ ст. Загальний обсяг фінансування 147 080 грн., в тому числі з обласного бюджету 73 540 грн.

міні-проект «Громадою робимо впевнено кроки – тепло буде на уроках!» Глушківської ЗОШ І-ІІІ ст. Загальний обсяг фінансування 199 476 грн., в тому числі з обласного бюджету 99 738 грн.

міні-проект «Наші діти - України квіти!» Глушківського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Берізка» Глушківської сільської ради Куп’янського району Харківської області. Загальний обсяг фінансування

42 550 грн., в тому числі з обласного бюджету 21 275 грн.

міні-проект «Комп’ютерний клас – якість освіти для нас!» Кругляківської ЗОШ І-ІІІ ст. Загальний обсяг фінансування

140 240 грн., в тому числі з обласного бюджету 70 120 грн.

міні-проект «Сучасний кабінет інформатики – шлях до якісної освіти» Сеньківської ЗОШ І-ІІ ст. Загальний обсяг фінансування

53 270 грн., в тому числі з обласного бюджету 26 635 грн.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад