У Печенізькому районі відбулася презентація двох міні-проектів

У Печенізькому районі відбулося урочисте відкриття двох міні-проектів, реалізованих в рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє".

У заходах взяли участь голова Печенізької районної ради Лариса Ярова та перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Михайло Никитченко.

В селі Новий Бурлук було презентовано міні-проект "Добробуту - Так! Затишок в сільський клуб", в рамках якого здійснено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі в Новобурлуцькому сільському клубі.

На реалізацію міні-проекту було виділено 127 612 грн., з них з обласного бюджету - 63 806 грн., з сільського бюджету - 57 425 грн., коштів ініціативної групи - 6380 грн.

Також цього дня відбулося відкриття міні-проекту "Затишок, комфорт та світло громадянам похилого віку", в рамках якого здійснено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі в комунальній установі "Печенізький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)".

Загальна вартість міні-проекту становить 147 367 грн., з них кошти обласного бюджету - 73 683 грн., районного бюджету - 66 315 грн., кошти ініціативної групи - 7368 грн.

Пенсіонери, які знаходяться на обслуговуванні в територіальному центрі, щиро дякували Харківській обласній раді та Печенізькій районній раді за допомогу в реалізації цього міні-проекту.

Під час свого виступу Лариса Ярова зазначила, що завдяки реалізації міні-проектів покращено матеріально-технічний стан приміщень та створено комфортні умови перебування у закладах. Подякувала ініціативним групам за участь в обласному конкурсі та побажала не зупинятися на досягнутому.

Переможці обласного конкурсу також отримали сертифікати, що засвідчують успішну реалізацію міні-проектів.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад