Відбувся обласний конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування» - 2017

В конкурсі взяли участь 30 представників органів місцевого самоврядування майже з усіх районів та міст обласного значення Харківщини.

Учасників конкурсу, який пройшов у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, привітав депутат Харківської обласної ради, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов.

Обласний конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування» проводиться з метою підвищення професіоналізму посадових осіб місцевого самоврядування, розвитку їх творчої активності, ініціативи, сприяння розвитку місцевого самоврядування, прозорості й вдосконалення процесу організації та ефективності діяльності як посадових осіб, так і місцевих рад області в цілому, узагальнення досвіду роботи кращих працівників органів місцевого самоврядування.

Серед завдань конкурсу виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених посадових осіб місцевого самоврядування; залучення висококваліфікованих фахівців,  зокрема молоді,  до роботи в органах місцевого самоврядування; сприяння підвищенню ефективності роботи з надання адміністративних послуг жителям територіальних громад.

Після підбиття підсумків конкурсу, переможці отримають нагороди під час урочистостей, присвячених Дню місцевого самоврядування 7 грудня.