У Борівській сільській раді Зміївського району реалізовано міні-проект зі збору твердих побутових відходів

Завдяки мині-проекту вулиці населених пунктів стали чистими і мають більш естетичний вигляд, громада та сільська рада планують продовження робіт з придбання контейнерів для ТПВ та благоустрою майданчиків.

З метою покращення санітарного стану території сільської ради завдяки перемозі в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє» проекту «Чисте село - це мрія, втілимо її разом» було придбано та встановлено огорожі для 46 контейнерів для збору твердих побутових відходів на загальну суму 101150 грн., з яких 50575  грн виділено з обласного бюджету, 45517 грн – з бюджету Борівської сільської ради, 5058 грн залучено коштів ініціативної групи.

06 листопада 2017 року відбулося урочисте відкриття об’єкту. В заході взяли участь депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва, голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, Борівський сільський голова Людмила Танашкіна,  ініціативна група міні-проекту, громадськість села.

До складу Борівської сільської ради входить вісім населених пунктів, мешканцями яких є понад три тисячі осіб.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад