Почесні громадяни Харківської області

Звання "Почесний громадянин Харківської області" є найвищою обласною відзнакою, що присвоюється жителям Харківської області, регіонів України, громадянам інших країн в знак великої поваги до їх політичної та громадської діяльності, а також за вагомий внесок у розвиток Харківського регіону у сферах економіки, культури, мистецтва, спорту, науки та інших сферах суспільно-громадського життя, що сприяло піднесенню авторитету регіону як на державному, так і на міжнародному рівні.

Початок розділу

Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов вручив сертифікат переможця обдарованому учню у Харківській школі №74

Сьогодні у рамках Конкурсу для обдарованих учнів, який запровадив Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов, у Харківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 74  найкращому (за результатами оцінок жовтня) учню було вручено  сертифікат на отримання місячної стипендії.

Для визначення переможця конкурсу на отримання стипендії була створена експертна комісія, яку очолив директор школи, а до складу увійшли заступник з навчально – виховної роботи, класні керівники та вчителі-предметники.

Експертна комісія розглядає кандидатури, спираючись на такі документи як класний журнал, журнал контрольних робіт, звіти про навчання, протоколи турнірів, олімпіад, результатів у роботі Малої академії наук України тощо.

У конкурсі приймають участь учні старших класів, які у недалекому майбутньому закінчують школу та будуть поступати у ВУЗИ, отримувати професію.

Окрім Харківської школи, Микола Тітов проводить цей конкурс і у двох школах Сахновщинського району Харківської області.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад