У Вовчанську презентовано три міні-проекти, реалізовані у рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє».

У заходах взяли участь депутат Харківської обласної ради Віталій Панов, голова Вовчанської районної ради Анатолій Степанець, Вовчанський міський голова Володимир Шевченко, члени ініціативних груп, депутати міської ради та громадськість.

В рамках реалізованого міні-проекту «Дитсадок мій дім - буде затишно в нім» у дитячому садку було замінено дитячі столи, стільці, шафи, предметно-ігрові зони, облаштовано туалетні кімнати та приймальні дитячого садка, оновлено м’який інвентар. Це поліпшить естетичний рівень груп, підвищить рівень відвідування дитсадку малюками та створить комфортні умови перебування дітей.

Завдяки реалізації міні-проекту «Здорова нація - здорова країна» проведено ремонт фізіотерапевтичного кабінету та встановлено нове обладнання в ясла-садку №7 міста Вовчанська. Відтепер оздоровчо-профілактичні заходи проводитимуться на сучасному обладнанні, що позитивно вплине на здоров’я дітей.

Основною метою проекту «На благо дітям (встановлення ігрового майданчику в центральному парку міста)» було створення сучасної ігрової зони для спільного проведення часу дітей і батьків. Подібні заходи сприяють єдності сім’ї.

Загальна сума фінансування на реалізацію трьох міні-проектів становить 576 742 грн., 50% з яких - це кошти обласного бюджету.

Депутат Харківської обласної ради Віталій Панов на знак реалізації проектів вручив переможцям сертифікати обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад