У дитячому садочку Люботина встановлено новий дитячий майданчик

У Люботинському ДНЗ № 4  в рамках реалізації обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє» встановлено дитячий майданчик.

На відкриття прибули почесні гості: перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації,  депутат Харківської обласної ради  Микола Тітов, міський голова Леонід Лазуренко, перший заступник міського голови Олег Іващенко, депутати міської ради Лідія Куденко, Павло Волинський, представники ініціативної групи.

Микола Тітов привітав присутніх та наголосив, що цього року на обласний конкурс «Разом в майбутнє» було надано 1861 міні-проект, із них переможцями стали 421 проект. Встановлення дитячого майданчика стало можливим завдяки спільній роботі обласної, міської рад та  активних громадян, наголосив Микола Тітов.

Міський голова Леонід Лазуренко привітав присутніх із важливою подією в історії дитячого закладу і відзначив, що облаштування території павільйоном та ігровими елементами є необхідним для того, щоб діти мали змогу активно та безпечно проводити час, спілкуватися та фізично розвиватися, адже це формує впевненість і креативність кожного вихованця садочка.

Завідувач дошкільним закладом  Н.Коваленко відзначила, що у невеликому дитячому закладі функціонує всього 2 групи, а павільйон розташований тільки на одному з майданчиків, що значно зменшувало можливості рухової активності дітей під час прогулянки у дощову та вітряну погоду. Тепер же місце для прогулянок дітей стало зручнішим і комфортнішим.

Малюки також подякували дорослим за ігровий острівець та подарували пісні.

Кошторисна вартість міні-проекту складає 150 000 грн., 50% профінансувала обласна рада.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад