Комфортні меблі – запорука успішного навчання та розвитку школярів

Урочисте відкриття міні-проекту «Комфортні меблі – запорука успішного навчання та розвитку школярів!» відбулося сьогодні в Огульцівській територіальній громаді, в місцевій школі, яка саме в ці дні відзначає своє 45-річчя з дня створення.

У святкових урочистостях взяв участь заступник голови районної ради Юрій Яцина, який передав вітання від депутатського корпусу районної ради та голови ради Віталія Оноші, привітав присутніх з успішним впровадженням важливого для всієї місцевої громади проекту – одного з 14 проектів-переможців від Валківського району в рамках обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє».

Від Харківської обласної ради присутніх вітав депутат обласної ради Сергій Пієв, який передав членам ініціативної групи від Конкурсного комітету Сертифікат та логотипи Конкурсу, які свідчать про успішну реалізацію міні-проекту.

У святкових заходах також взяв участь народний депутат України, почесний громадянин Харківської області Олександр Біловол, Огульцівський сільський голова Алла Веретельник, депутати сільради, представники місцевих громадських організацій, мешканці села Огульці.

В рамках міні-проекту було здійснено оновлення меблів у чотирьох навчальних кабінетах Огульцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. За кошти, передбачені на реалізацію проекту, загальною сумою 100 тис грн. (з яких 50 тис. грн. – кошти обласного бюджету, 45 тис. грн. – кошти, виділені місцевою радою, і 5 тис. грн. – зібрані ініціативною групою) було виготовлено і встановлено нові сучасні учнівські парти та стільці, а також столи та шафи.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад