Підсумки фінального, четвертого дня офіційної програми наради-семінару для органів місцевого самоврядування

Сьогодні відбувся фінальний, четвертий день наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування, що організовує Українська асоціація районних та обласних рад у смт Затока.

День був насичений інтерактивними навчаннями на теми лідерства, розвитку комунікативних та ораторських здібностей, а також з питань застосування законодавства та впровадження проектів. Проводили вправи експерти Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» та Програми «U-LEAD з Європою», а також експерти Асоціації.

Крім того, Оленою Томнюк була презентована діяльність Центру розвитку місцевого самоврядування, де вона є Головою Правління. До співзасновників зазначеної структури, яка діє при Програмі «U-LEAD з Європою», входить Асоціація.

Модерував четвертий день заходу Сергій Чернов, Президент Асоціації, Голова Харківської обласної ради.

Джерело