Підсумки другого дня наради-семінару для місцевого самоврядування у смт Затока

Завершився другий день всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування у Затоці.

Сьогодні, учасники мали змогу послухати та подискутувати на теми секторальної децентралізації. Зокрема підняті питання торкнулись медицини, освіти та фіскальної реформи.

Виступали для очільників, депутатів та службовців місцевих представництв Василь Гуляєв Народний депутат України, Заступник Міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк, Заступник Директора Департаменту МОН України Сергій Дятленко, Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, а також експерти міжнародних проектів.

На завершення дня учасники наради-семінару вправлялися у інтерактивному тренінгу на тему лідерства, що був проведений Іевою Калніньєю, Старшим експертом Шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні».

Модерували дискусійні панелі – Голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний та Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Джерело