Сергій Чернов бере участь у щорічній конференції CORLEAP

У Брюсселі розпочало роботу щорічне 7 засідання Конференції місцевих і регіональних влад країн Східного партнерства (CORLEAP).

У зустрічі беруть участь Президент Європейського Комітету Регіонів Карл-Хайнц Ламберц, представники Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Європейської комісії, Організації з безпеки і співробітництва в Європі та інших європейських інституцій. У числі учасників представник України в Бюро CORLEAP, президент Асоціації органів місцевого масоврядування Харківської області, президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

У програмі засідання обговорення подальшого розвитку Східного партнерства і здійснення його діяльності на місцевому рівні та роль місцевих і регіональних органів влади в реалізації заходів з енергоефективності. Крім того, учасники зустрічі обговорять питання ефективного державного управління на місцевому та регіональному рівні.