Людмила Бєлова, Анатолій Гетьман, Володимир Лісовий, Віктор Попов, Віктор Суботін стали Почесними громадянами Харківської області

За таке рішення, спираючись на відбір кандидатур Експертною комісією, проголосував депутатський корпус Харківської обласної ради VII скликання під час пленарного засідання ХІІ сесії.

Починаючи з 2006 року, Харківська обласна рада присвоює звання «Почесний громадянин Харківської області» п’яти видатним людям краю. Від сьогодні  в області 60 Почесних громадян.

Відповідно до результатів голосування у сесійній залі,  у 2017 році звання Почесний громадянин Харківської області присвоєно:

Бєловій Людмилі Олександрівні, директору Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, президенту ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ «ХАРКІВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ КОНСОРЦІУМ», доктору соціологічних наук;

Гетьману Анатолію Павловичу, професору кафедри екологічного права, проректору з наукової роботи Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктору юридичних наук, академіку Національної академії правових наук;

Лісовому  Володимиру Миколайовичу, ректору ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, керівнику Харківського обласного клінічного центру урології і нефрології ім. В.І. Шаповала, віце-президенту Асоціації урологів України, члену  Європейської асоціації урологів, члену  Європейської асоціації репродуктології та ембріології людини, члену-кореспонденту Національної академії медичних наук України, доктору медичних наук, професору;

Попову Віктору Васильовичу, голові правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФЕД», депутату Харківської обласної ради 3-х скликань, дійсному академіку Академії технічних наук, академіку Міжнародної інженерної Академії, члену-кореспонденту Інженерної академії України, кандидату технічних наук;

Суботіну Віктору Георгійовичу, генеральному директору ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТУРБОАТОМ», дійсному члену Академії технологічних наук України, дійсному члену Інженерної академії України, дійсному члену Міжнародної інженерної академії України, кандидату економічних наук.