У віддаленому мікрорайоні Чугуєва «Осинівка» відкрито сучасну амбулаторію

Президент Асоціації, Голова Харківської обласної ради, Сергій Чернов, побував на відкритті медичної установи та привітав громаду. В урочистому заході взяли участь Чугуївський міський голова Галина Мінаєва, голова районної ради Антон Бабієць, депутати обласної ради.

Сергій Чернов, звертаючись до чугуївців, наголосив:

«Відкривши у віддаленому мікрорайоні шосту амбулаторію сімейної медицини, міська влада робить конкретні кроки до впровадження з початку 2018 року галузевої реформи. До цього непростого етапу ви йдете підготовленими: якісні медичні послуги, комфортні умови для їх отримання вже сьогодні з’явились в Осинівці».

На проведення капітального ремонту приміщення Осинівської амбулаторії, придбання сучасного медичного обладнання та меблів з міського бюджету спрямовано 1 млн. 150 тис.грн.

«Сьогодні для усіх нас час можливостей. І хоч як би непросто було, Чугуїв сповна використовує ці можливості, залучаючи спонсорські та грантові кошти. Відтак, і з боку області має сприяння. Адже проекти, які ми від вас отримуємо, завжди містять глибоку соціальну складову, спрямовані на розкриття та розвиток особистості», - зазначив Сергій Чернов.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад