Територіальний центр соціального обслуговування у Чугуєві презентував свій четвертий міні-проект в межах обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

В рамках міні-проекту «Сонячне літо золотого віку» було відремонтовано базу відпочинку Чугуївського територіального центру соціального обслуговування, що  у мікрорайоні «Фігуровка». З результатами втілення проекту ознайомився сьогодні Президент Асоціації, Голова обласної ради Сергій Чернов, керівництво міста, депутати облради.

На втілення проекту знадобилося 200 тисяч гривень, з них половина була профінансована з обласного бюджету. Було здійснено капітальний ремонт бази відпочинку, придбано меблі та обладнання. Створено послугу літнього відпочинку, яка включає  оздоровчі заходи (ранкова гімнастика на свіжому повітрі, фіто-чай, водні процедури, повітряні ванни, кисневий коктейль) та заходи дозвілля (гурток живопису, кулінарний клуб, клуб шанувальників настільних ігор, гурток виготовлення виробів ручної роботи).

Підопічні Територіального центру Чугуєва - люди похилого віку та люди з інвалідністю отримали можливість, не залишаючи межі міста, скористатись повним комплексом санаторно-курортних послуг.

Президент Асоціації, Голова Харківської обласної ради, подякував Чугуївщині за креативність та небайдужість до потреб людей літнього віку: «Цей проект, як і багато інших ініціатив Чугуєва, втілено завдяки добрим помислам та копіткій праці містян. Чугуїв впевнено тримає планку лідера та демонструє іншим містам та районам, як потрібно наближати послуги до людей, робити їхній побут зручним, а дозвілля приємним».

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад