Сергій Чернов оглянув реалізований міні-проект у рамках конкурсу «Разом в майбутнє» на Богодухівщині

У рамках конкурсу «Разом в майбутнє» у дитячому садку «Сонечко» села Горького, що на Богодухівщині , відремонтовано дах. Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, ознайомився з ходом реалізації проекта-переможця конкурсу у рамках сьогоднішнього робочого візиту на Богодухівщину.

Сергій Чернов подякував керівництву дошкільного закладу за ініціативу й розвиток дитячого садку та заохотив подавати проекти до участі у наступних конкурсах.

Саме приміщення дитсадку минулого року було реконструйовано та облаштовано з колишньої школи. Для цього з держбюджету було виділено 1,5 мільйона гривень. Й вже у вересні в «Сонечку» знов навчатимуться 35 дошкільнят.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад