Рішення Загальних зборів Асоціації

2017 рік

02.08.2017 року, смт Старий Салтів

1. Про досвід становлення об’єднаних територіальних громад
  2. Про деякі особливості реалізації Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»
  3. Про взаємодію органів місцевого самоврядування з ГУ Державної фіскальної служби та її територіальними органами щодо наповнення місцевих бюджетів
  4. Про деякі питання взаємодії місцевих рад з постачальниками побутового газу та електричної енергії
  5. Про співробітництво територіальних громад, як інструмент реалізації місцевих ініціатив
  6. Обласні програми та конкурси – успішні практики місцевого розвитку Львівщини
  7. Про попередні результати діяльності робочої групи з питань формування госпітальних округів
  8. Про хід реалізації обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє»
  9. Про членські внески до Асоціації

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад