Перший реалізований цьогоріч міні-проект буде презентовано завтра у Вовчанському районі

На Харківщині розпочались презентації досягнень в рамках обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

5 серпня 2017 року о 10:00 в селі Рубіжне Вовчанського району, під час святкування Дня села, відбудеться презентація міні-проекту «Затишний сільський осередок».

В результаті реалізації міні-проекту було замінено 13 старих вікон та 3 дверей на енергозберігаючі в сільській бібліотеці. Загальна сума міні-проекту становила 69 560 грн, з яких: кошти обласного бюджету – 34 780 грн, сільського бюджету 31 302 грн, конкурсанта (ініціативної група села Рубіжне) – 3 478 грн.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад