Відбувся круглий стіл «Вектор розвитку громади: від А до Я»

В рамках виконання Угоди про співробітництво між Асоціацією та Харківським університетським консорціумом сьогодні у смт Старий Салтів відбувся круглий стіл «Вектор розвитку громади: від А до Я» у якому взяли участь представники Старосалтівської та Роганської об’єднаних територіальних громад , депутати, громадськість, представники засобів масової інформації, а також провідні фахівці у сфері публічного управління та місцевого самоврядування.

Від Асоціації участь у заході взяли перший віце-президент – виконавчий директор Микола Тітов та радник президента Асоціації Валерій Даугуль.

Микола Тітов привітав учасників від імені президента Асоціації, голови обласної ради Сергія Чернова та побажав плідної роботи. Він подякував організаторам – представникам Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) агентства США з міжнародного розвитку USAID та Людмилі Беловій, Президенту Харківського університетського консорціуму, всім хто взяв участь у підготовці та проведенні заходу.

Валерій Даугуль виступив з доповіддю на тему проблем та перспектив вирішення земельних питань в об’єднаних територіальних громадах.

Під час круглого столу учасники виявили низку актуальних проблем діяльності об’єднаних територіальних громад до, в процесі та після свого утворення. В подальшому ці питання будуть  проаналізовані в експертному середовищі з метою пошуку механізмів їх розв’язання.