Відбулося засідання Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області»

Сьогодні у Харкові під головуванням Тація Василя Яковича, Героя України, Почесного громадянина області, ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Експертна рада з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області» у складі 16 її членів (з 19) більшістю голосів підтримала 5 видатних Харків’ян з 14 заявлених кандидатів:

- Бєлова Людмила Олександрівна, директор Харківського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України;

- Гетьман Анатолій Павлович, професор кафедри екологічного права, проректор з наукової роботи Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого;

- Лісовий Володимир Миколайович, ректор Харківського національного медичного університету;

- Попов Віктор Васильович, голова правління ПАТ «ФЕД»;

- Суботін Віктор Георгійович, генеральний директор ПАТ «Турбоатом».

Вони рекомендовані Харківській обласній раді для прийняття на черговому засіданні рішення щодо присвоєння їм почесного звання.

У роботі Експертної ради взяв участь та виступив, голова Ради Почесних громадян області, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, член Експертної ради Тітов Микола Ілліч, а також Почесні громадяни області, члени Експертної ради: Глянь Іван Данилович, Гречаніна Олена Яківна, Ковтун Віктор Іванович та Шкодовський Юрій Михайлович.

У засіданні Експертної ради вперше взяли участь також представники фракцій обласної ради.