Зустріч голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної з Почесними громадянами області

Сьогодні в Будинку рад відбулася робоча зустріч голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної з Почесними громадянами Харківської області.

Делегація у складі голови Ради Почесних громадян, Заслуженого юриста України Миколи Тітова, заступника голови ради, генерал-майора Юрія Шрамка, Народного художника України Віктора Ковтуна, Заслуженого будівельника України Сергія Євеля, Заслуженого працівника освіти Олександра Сидоренка, Заслуженого працівника сільського господарства Івана Гляня обговорили напрямки роботи Ради Почесних громадян, в тому числі їх участь у вирішенні соціально-економічних питань та патріотичному вихованні молоді.

Почесні громадяни привітали керівника області з Днем народження, побажали успіхів,  нових професійних висот та перемог.

Почесні громадяни висловили підтримку курсу реформ та напрямків розвитку області, які реалізуються під керівництвом Юлії Олександрівни.

Карта-схема територіальних громад та районів Харківської області.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 53 громади, 7 районних рад та Харківська обласна рада, що складає 95,3% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...