Велопробіг, присвячений Дню сім’ї

14 травня у Зміївському районі відбувся весняний велопробіг.

Ось вже другий рік в районі під керівництвом голови Зміївської райради Тетяни Тимофєєвої проводяться колективні велопрогулянки вихідного дня.

В цьому році сезон відкрив велопробіг, присвячений Дню сім'ї. Учасники недільного заїзду проїхали по маршруту Зміїв-Коропови хутори, подолавши 40 км траси різної складності. Найвищою точкою маршруту стала оглядова площадка в національному природному парку «Гомільшанські ліси». На привалі велосипедистів очікував куліш.

Сім'я, представлена в заїзді найбільшою кількістю учасників, отримала у подарунок від депутата Харківської обласної ради – туристичну палатку, а всі діти, які взяли участь у велопробігу – каремати.

У складі Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня, що складає 96% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 4 об’єднані територіальні громади