Вітання!

Виконавча дирекція Асоціації щиро вітає Тітова Миколу Ілліча з обранням 12 травня 2017 року Головою громадської організації «Всеукраїнської асоціації випускників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого».

У Загальних зборах організації взяли участь президент Академії правових наук України, ректор Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Василь Тацій, проректор ВУЗу Юрій Барабаш, в.о. голови Конституційного суду України Юрій Баулін, суддя Верховного суду України у відставці Віктор Кононенко, секретар Харківської міської ради Олександр Новак та інші випускники університету – представники різних регіонів України.

Микола Тітов закінчив цей ВУЗ у 1975 році. Пройшов професійний  шлях від народного судді Московського районного суду м. Харкова, голови цього суду, голови Арбітражного (господарського) суду області, голови міжобласного апеляційного господарського суду до першого заступника голови Вищого господарського суду України.

Микола Ілліч суддя вищого кваліфікаційного класу у відставці (з 2004 р.), Заслужений юрист України (1992 р.), кандидат юридичних наук, доцент, нагороджений орденом «За заслуги» III, II та I ступенів. Лауреат Премії імені Ярослава Мудрого Академії правових наук України за підготовку і видання підручників для студентів юридичних спеціальностей вищих закладів освіти.

З 2011 року Микола Тітов очолює виконавчу дирекцію Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, депутат обласної ради V, VI та поточного VII скликань.

У 2012 році М.І.Тітову присвоєне звання Почесний громадянин Харківської області.