До уваги представників громадських формувань!

Неприбуткові підприємства, установи та організації, з метою включення до нового Реєстру неприбуткових установ та організацій зобов'язані до 1 липня 2017 року привести свої установчі документи у відповідності до норм Податкового кодексу України та у цей термін подати копії таких документів до контролюючого органу.

Звертаємо Вашу увагу, що, як показав досвід, кількість звернень за отриманням відповідної адміністративної послуги збільшилась в чотири рази за два місяці до кінця 2016 року, що відповідно до чинного на той час законодавства було граничним строком для приведення у відповідність установчих документів. Таким чином, це призвело до значного збільшення черг та зростання соціальної напруги у відповідній сфері, якої можна було б уникнути рівномірно розподіливши кількість звернень шляхом своєчасного подання документів для державної реєстрації.

Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Харківській області закликає представників громадських формувань звернутись якнайшвидше з документами для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, тобто для державної реєстрації нової редакції установчих документів.

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;