17 січня відбулося засідання Ради Всеукраїнського конкурсу проектів та програм місцевого самоврядування

Метою  Конкурсу  є  відбір  проектів  та  програм розвитку місцевого  самоврядування,   які фінансуються  за рахунок коштів державного бюджету,  а також інших джерел, не заборонених законодавством, і спрямовані на розв’язання актуальних  проблем розвитку місцевого самоврядування та поширення позитивного досвіду, набутого у процесі їх реалізації.

За результатами засідання експертної комісії Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2011 році у Харківській області переміг проект щодо відродження пам’ятки архітектури XIX століття – комори з пристосуванням під виставкові та конференційну зали на території національного літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди, с. Сковородинівка Золочівського району Харківської області.

Обсяг фінансування у 2012 році з державного бюджету становить 500 тис.грн.
Згідно комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківської області на 2012 – 2016 роки», у фінансуванні даного проекту візьмуть участь також обласна рада та Золочівська районна рада.