Голова ради почесних громадян області Микола Тітов взяв участь у відкриті персональної виставки живописця Миколи Клягіна

Виставка відкрилась у приміщенні «Fabrika.space» на вулиці Благовіщенській, 1 у м. Харкові.

Микола Клягін закінчив Орловське художнє училище у 1975 році та з того часу присвятив себе творчості. Він викладав малюнок і живопис в Харківському державному художньому училищі, член Харківської організації Національної Спілки художників України, учасник міжнародних і зарубіжних виставок.

На відкриті виставки були присутні не  тільки студенти Харківської академії дизайну та мистецтв, де викладає Микола Клягін, але й студенти з інших ВУЗів, які зі жвавим інтересом ознайомилися з роботами художника.

Картини живописця висвітлюють життя селян, їх побут та культуру, демонструють мальовничі куточки Слобожанщини і Криму.

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;