Почесні громадяни Харківської області

Звання "Почесний громадянин Харківської області" є найвищою обласною відзнакою, що присвоюється жителям Харківської області, регіонів України, громадянам інших країн в знак великої поваги до їх політичної та громадської діяльності, а також за вагомий внесок у розвиток Харківського регіону у сферах економіки, культури, мистецтва, спорту, науки та інших сферах суспільно-громадського життя, що сприяло піднесенню авторитету регіону як на державному, так і на міжнародному рівні.

Початок розділу

Голова ради Почесних громадян області Микола Тітов побував з робочою поїздкою у Сахновщинському районі Харківської області

Під час зустрічі з головою Сахновщинської районної державної адміністрації Іваном Котулою та головою Сахновщинської районної ради Віталієм Левченком обговорили практичні питання соціально-економічного розвитку району, хід посівної компанії і участь ініціативних груп району у обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє».

Крім того, Микола Тітов відвідав Сугарівську загальноосвітню школу та Сахновщинську загальноосвітню школу №2 де вручив переможцям конкурсу обдарованих учнів щомісячні стипендії та сертифікати.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад