Голова ради Почесних громадян області Микола Тітов побував з робочою поїздкою у Сахновщинському районі Харківської області

Під час зустрічі з головою Сахновщинської районної державної адміністрації Іваном Котулою та головою Сахновщинської районної ради Віталієм Левченком обговорили практичні питання соціально-економічного розвитку району, хід посівної компанії і участь ініціативних груп району у обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє».

Крім того, Микола Тітов відвідав Сугарівську загальноосвітню школу та Сахновщинську загальноосвітню школу №2 де вручив переможцям конкурсу обдарованих учнів щомісячні стипендії та сертифікати.

У складі Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня, що складає 96% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 4 об’єднані територіальні громади