Малі гранти для велосипедних активістів: конкурс відкритий до 15 лютого

Центр соціальних та ділових ініціатив (м. Яремче) та Асоціація велосипедистів Києва оголосили про черговий конкурс малих грантів для велосипедних активістів. В конкурсі можуть брати участь молоді громадські організації та місцеві ініціативні групи, що просувають велосипеди як щоденний транспорт. Цілями Програми є посилення організаційної спроможності активістів, налагодження діалогу між ними та органами місцевого самоврядування, а також посилення громадського контролю за видатками місцевих бюджетів.
Згідно з опублікованими правилами, заявки на конкурс приймаються до 15 лютого 2017 року. Запропоновані проекти мають бути завершені не пізніше 30 листопада 2017 року, а обсяг очікуваного від програми фінансування може складати до 60 000 гривень.

За наступними посиланнями ви знайдете:

Програма малих грантів для велосипедних активістів реалізовується у 2014-2017 роках в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад” за підтримки Європейського Союзу та Європейської федерації велосипедистів. Офіційні правила конкурсу, результати відбору, новини проектів будуть публікуватися на сайті Українського інформаційного центру велотранспорту www.velotransport.info. Результати втілення проектів-переможців будуть презентовані на міжнародній конференції “Veloforum” в жовтні 2017 року.
Адміністратор програми: ГО “Центр соціальних та ділових ініціатив”, www.csbi.org.ua. Керівник програми: Віктор Загреба, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел. 067 442 14 94

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)