Почесний громадянин, голова ради Почесних громадян Харківської області Микола Тітов заснував щомісячну стипендію для обдарованих учнів Сахновщинського району

З метою підтримки обдарованих учнів, стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у навчанні, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві, Микола Тітов заснував щомісячну стипендію у двох загальноосвітніх школах Сахновщинського району.

Стипендія почала діяти з вересня 2016 року та перші переможці вже її отримали. Серед них Кошель Марія, учениця 11-го класу Сахновщинської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2; Смолянікова Валерія, учениця 7-го класу та Кобець Ліана, учениця 9-го класу Сугарівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Сахновщинської районної ради.

Відповідно до Положення, експертна комісія, яка створена з працівників школи, щомісяця обирає переможця – учня, який досяг найкращих результатів у навчанні в поточному місяці.

Стипендія учня перераховується з коштів стипендії Почесного громадянина на картковий рахунок учня, або його батьків.

У складі Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня, що складає 96% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 4 об’єднані територіальні громади