Шевченківська районна рада

Головна Довідник

63601, Харківська область, Шевченківський район, смт. Шевченкове, вул. Леніна, 9. Тел., факс: (05751) 5-11-64, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 березня 2007 року.

У Шевченківському районі завдяки обласному конкурсу «Разом в майбутнє» відкрито два міні-проекти в селах Нижній Бурлук та Борівське

На наступний відпочивальний сезон відвідувачі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Бурлучок» Нижньобурлуцької сільської ради отримали ігровий майданчик, а Борівська сільська рада завдяки участі в конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє» встановила нову систему опалення у сільському будинку культури.

У відкритті міні-проектів взяли участь представники обласної ради. Вони привітали жителів сіл із Днем захисника України та Покровами Пресвятої Богородиці та вручили головам сільських рад Сертифікати переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

Новини Шевченківського району

Понеділок, 24 жовтня 2016 16:13
Середа, 19 жовтня 2016 10:25
Вівторок, 20 листопада 2012 13:09