Вітання!

Виконавча дирекція Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області вітає голову Секретаріату Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» - Юрія Андрійчука з включенням до складу Наглядової ради Національної академії державного управління при Президентові України.

Реформування Національної академії державного управління при Президентові України є частиною концепції удосконалення загальнонаціональної системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади.

Впевнені, що включення Юрія Андрійчука до складу Наглядової ради цього навчального закладу буде сприяти вихованню високопрофесійних, компетентних, відповідальних керівників та спеціалістів, які спроможні організувати діяльність органів місцевого самоврядування на сучасному рівні; впровадити у життя новітні соціальні технології для подальшого соціально-економічного розвитку територій, покращення життя громадян.

Виконавча дирекція Асоціації