Асоціацією засновано обласний конкурс «Кращий працівник виконавчих органів місцевих рад регіону»

Конкурс буде проводиться щорічно з метою підвищення професіоналізму працівників виконавчих органів місцевого самоврядування, розвитку їх творчої активності, ініціативи, сприяння розвитку місцевого самоврядування, прозорості й вдосконалення процесу організації та ефективності діяльності, а також узагальнення досвіду роботи кращих працівників.

У конкурсі будуть брати участь юрисконсульти, землевпорядники та бухгалтери сільських, селищних, міських, районних рад, об’єднаних територіальних громад регіону.

До Конкурсної комісії увійшли фахівці Асоціації, Харківської обласної ради та Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

У 2016 році конкурс пройде 9 листопада  на базі регіонального інституту у Харкові.

Положення про конкурс

Персональный склад Конкурсної комісії

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;