Ізюмська районна рада

Головна Довідник

64309, м. Ізюм, пл. Центральна,1. Тел. факс: (0-5743) 2-12-39, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 31 березня 2009 року.

В Іванівці відкрито нову водонапірну башту

В Ізюмському районі впроваджено 9 міні-проектів конкурсу «Разом в майбутнє». Один з них – проект конкурсантів з ініціативної групи жителів сіл Левківка та Іванівка під назвою, взятою з книги Антуана де Сент Екзюпері «Планета людей»: «О, вода!...Ти просто необхідна для життя. Ти і є життя». Загальна вартість цього проекту склала 199 тисяч гривень, з яких 100 тисяч надала обласна рада, районна рада – 45, сільська рада – 44, 10 тисяч зібрали місцеві жителі.

Всі виступаючі відмітили злагодженість дій громади та влади завдяки чому тепер місцеві жителі отримають можливість користуватися якісною водою зі свердловини глибиною 200 метрів.

Новини Ізюмського району

Четвер, 06 жовтня 2016 14:48
5 жовтня в рамках конкурсу міні-проектів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» відкрито нову водонапірну башту в селі Іванівка Ізюмського району.   В
Субота, 16 березня 2013 20:03