Конкурс проектів «Підтримка українських громад у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб»

Проект є однією з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Ініціативи були створені за результатами урядових домовленостей між Німеччиною та Україною. Основне завдання діяльності полягає у наданні екстреної допомоги у вирішенні найбільш актуальних питань, які постали перед країною у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО. Проект працює у Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях.

Мета проекту: Поліпшення якості надання послуг місцевому населенню в територіальних громадах, які приймають значну кількість внутрішньо переміщених осіб.

Дата оголошення конкурсу: 5 жовтня 2016 року. Кінцева дата подання заявок: 24 жовтня 2016 року, 12:00 за київським часом.

Документи (ZIP).

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)