Проект Європейського Союзу «Підтримка сталого регіонального розвитку в Україні»

Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов взяв участь у заході в рамках Проекту Європейського Союзу «Підтримка сталого регіонального розвитку в Україні», який пройшов сьогодні у Києві.

Цей проект реалізовується впродовж останніх трьох років та наближається до завершення.

У заключному заході проекту учасники обговорили те, що зроблено і що залишається зробити для забезпечення функціонування ефективної системи регіонального розвитку в Україні.

Серед запрошених учасників – члени Представництва Європейського Союзу в Україні, представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України, Української асоціації районних та обласних рад, Асоціації агенцій регіонального розвитку України, Академії державного управління при Президентові України. А також, міжнародна спільнота – донори, посольства, міжнародні фінансові установи, експерти з питань регіонального розвитку та інші зацікавлені особи.