Первомайська районна рада

Головна Довідник

64107  м. Первомайський, вул. Леніна,16. Тел. факс: (0-248) 3-24-22, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 07 червня 2007 року.

У первомайському районі завершено реалізацію трьох міні-проектів – переможців конкурсу «Разом в майбутнє»

26 серпня в селах Закутнівка та Киселі, а також в селищі Біляївка відбулися презентації реалізованих міні-проектів за участі голови комісії з питань бюджету Харківської обласної ради, керівника Центру розвитку громад Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Людмили Немикіної, першого віце-президента – виконавчого директора обласної асоціації органів місцевого самоврядування, депутата обласної ради Миколи Тітова, керівника виконавчого апарату обласної ради Сергія Клименка.

В селищі Біляївка реалізовано міні-проект «Оновлення покрівлі спортивного залу Біляївського НВК Первомайського району Харківської області  з застосуванням новітніх технологій».

Сума проекту – 199,512 тис.грн. Обласний бюджет –  99,562 тис.грн. Місцевий бюджет (Суданська сільська рада) – 89,955 тис.грн. Бюджет конкурсанта – 9,995 тис.грн. Фінансування здійснено в повному обсязі. Роботи завершено.

Нове життя отримав дитячий садок в селі Закутнівка із успішним завершенням міні-проекту «Ремонт покрівлі нежитлової будівлі комунальної власності Закутнівської сільської ради за адресою: с. Закутнівка, вул. Миру, 12-а (дитячий навчальний заклад) Первомайського району Харківської області».

Сума проекту – 199,532 тис.грн. Обласний бюджет –  99,532 тис.грн. Місцевий бюджет (Закутнівська сільська рада) – 90,0 тис.грн. Бюджет конкурсанта – 10,0 тис.грн. Фінансування здійснено в повному обсязі. Роботи завершено.

Комфорті умови для навчання та відпочинку дітей створено в результаті реалізації міні-проекту «Поточний ремонт покрівлі нежитлової будівлі комунальної власності Киселівської сільської ради за адресою: с.Киселі вул.Перемоги 23-а (дошкільний навчальний заклад) Первомайського району Харківської області».

Сума проекту – 199,433 тис.грн. Обласний бюджет –  99,433 тис.грн. Місцевий бюджет (Киселівська сільська рада) – 90,0 тис.грн. Бюджет конкурсанта – 10,0 тис.грн. Фінансування здійснено в повному обсязі. Роботи завершено.

18 серпня в Первомайському районі вже відбулися презентації трьох міні-проектів, виконаних в рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє». Презентація ще чотирьох реалізованих міні-проектів відбудеться на Первомайщині найближчим часом.

Новини Первомайського району

П'ятниця, 09 вересня 2016 22:05
Напередодні нового навчального року три учбові заклади району отримали нові покрівлі.   26 серпня в селах Закутнівка та Киселі, а також в селищі Біляївка
Субота, 15 червня 2013 18:01