Міжнародний фонд "Відродження" запрошує взяти участь у конкурсі «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

Мета конкурсу:

Підтримати формування сталих зв’язків на рівні територіальних громад, що сприяють впровадженню підзвітності поліції, встановленню та підтриманню правопорядку, забезпечують попередження злочинності, розвивають безпечне середовище в громаді.

Пріоритети та завдання конкурсу:

- залучення місцевих громад до забезпечення правопорядку та безпеки;

- підтримка формування та діяльності місцевих поліцейських комісій;

- формування практик виявлення місцевих проблем у сфері безпеки шляхом залучення активних членів місцевих територіальних громад;

- розробка та сприяння реалізації програм забезпечення безпеки і правопорядку на рівні місцевих громад;

- створення у співпраці із органами місцевого самоврядування структур (площадок/платформ), що у взаємодії з поліцією та іншими зацікавленими сторонами проводять активну освітню, просвітницьку діяльність, спрямовану на попередження злочинності, посилення правопорядку та місцевої безпеки;

- формування практики підзвітності територіальним громадам діяльності поліції на місцях.

Учасники конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються: неприбуткові організації, зокрема благодійні організації, громадські об’єднання (в тому числі громадські організації та спілки), які:

- мають статус неприбуткової чи благодійної організації та офіційно зареєстровані в Україні;

- мають досвід активної роботи у сфері захисту прав людини, моніторингу роботи державних та/або муніципальних органів, розвитку спроможності громади (або такий досвід мають ключові партнери поданої проектної пропозиції);

- мають спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).

Deadline –5 вересня 2016 року.

Центр Регіонального Розвитку відкритий для Вас щодо обговорення грантових ініціатив і оформлення грантових заявок.

Центр Регіонального Розвитку ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

к. 410ц, тел. 707-31-52

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)