Громадська мережа ОПОРА та TechSoup в рамках проекту «Дані міст/Apps4Cities» запрошує на конкурс Apps4Cities Challenge

Громадська мережа ОПОРА та TechSoup в рамках проекту «Дані міст/Apps4Cities» запрошує органи державної влади та місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації всіх форм власності, міські ініціативи, команди активістів та усіх зацікавлених подавати ідеї міських сервісів на конкурс Apps4Cities Challenge.

Основою таких ідей можуть стати ініціативи розробки сервісів, візуалізація та інші інструменти, продукти, що використовують будь- який набір даних, розміщений на порталі data.danimist.org.ua. Також за умовами конкурсу у створенні сервісу допускається і використання інших відкритих даних або даних, отриманих шляхом краудсорсінгу.

Якщо Ви зацікавлені у розв’язанні міських проблем за допомогою технологій, чи створення потрібного та цікавого сервісу для громади, влади чи бізнесу, то конкурс Apps4Cities Challenge може допомогти з реалізацією цієї ініціативи: повідомте ідею сервісу, в якому будуть використані міські відкриті дані; зберіть команду (або приєднайтесь до вже сформованої команди) і доведіть ідею до створення інтерактивного прототипу.

Deadline  – 18 вересня 2016 року.

Центр Регіонального Розвитку відкритий для Вас щодо обговорення грантових ініціатив і оформлення грантових заявок.

Центр Регіонального Розвитку ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

к. 410ц, тел. 707-31-52

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)