Організація Обєднаних Націй з промислового розвитку (англ. UNIDO) запрошує взяти участь у Глобальному конкурсі бізнес-планів

Глобальний конкурс бізнес-планів спрямований на стимулювання та розкриття духу підприємництва та інновацій серед майбутніх і існуючих підприємців, у віці від 18-35 років.

Що необхідно указати:

- Бізнес-ідея - унікальність, життєздатність, актуальність;

- Продукт і послуги - опис, вплив, потреби ринку;

- Аналіз конкурентів - опис, можливості;

- Цільовий ринок - визначення;

- План маркетингу - природа, актуальність, мета;

- Стартові витрати і фінансові результати.

Три учасники або команди з найкращими бізнес-планами будуть запрошені для участі в заході призерів у Відні з 21 по 25 листопада 2016 року, під час святкування 50-ї річниці ЮНІДО.

Нагорода: 1-е місце 15000 USD / 2-е місце 10000 USD / 3-е місце 5000 USD

Deadline – 23 вересня 2016 року.

Центр Регіонального Розвитку відкритий для Вас щодо обговорення грантових ініціатив і оформлення грантових заявок.

Центр Регіонального Розвитку ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

к. 410ц, тел. 707-31-52

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)