Конкурсний набір до Школи місцевого самоврядування DESPRO відкрито

У вересні 2016 року розпочинаються заняття у Школі місцевого самоврядування проекту DESPRO.

Українська асоціація районних та обласних рад і Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO оголошують конкурсний набір до чергової Школи місцевого самоврядування DESPRO, яка розпочнеться у вересні 2016 року.

До Школи DESPRO запрошуються представники органів місцевого самоврядування, які є членами Асоціації: голови районних рад, депутати обласних та районних рад.

Відбір учасників Школи DESPRO буде здійснено до 29 серпня 2016 року спеціально створеною комісією. Запрошуємо ознайомитися із Критеріями відбору учасників.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Анкету, яку необхідно надіслати разом із рекомендаційними листами факсом, поштою або електронним повідомленням до 29 серпня 2016 року (включно) із поміткою “заявка на участь у Школі місцевого самоврядування DESPRO”.

Поштова адреса: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 73, Українська асоціація районних та обласних рад.

Факс: 044-484-05-66

Контактна особа: Сергій Цибитовський

Навчальний план Школа DESPRO - 2016:

- е-курс “Децентралізація: повноваження - ресурси - відповідальність” ? 19-30 вересня 2016 р.;

- I очна сесія, м. Київ ? 11-13 жовтня 2016 р.;

- е-курс “Управління проектами з місцевого розвитку” ? 17 жовтня-25 листопада 2016 р.;

- II очна сесія, м. Київ ? 29 листопада-01 грудня 2016 р.

По закінченню Школи DESPRO усі слухачі отримають Диплом учасника Школи місцевого самоврядування DESPRO та Сертифікати за участь у дистанційних електронних курсах DESPRO.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)