Чугуївська міська рада

Головна Довідник

63503, Харківська обл., м. Чугуїв, вул. К. Лібкнехта, 35-а. Тел. (0-5746) -2-35-03, факс: (0-5746)-2-23-05, E-mail. Веб сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

До Дня міста жителів Чугуєва порадували відкриттям ряду фізкультурно-оздоровчих об'єктів

Кілька дитячих і спортивних майданчиків були урочисто відкриті в різних мікрорайонах Чугуєва, а на території Клугино-Башкирівської школи з'явилось сучасне багатофункціональне спортивне містечко. Багаторічна системна робота, спрямована на популяризацію здорового способу життя, створення належних умов для занять спортом і проведення активного дозвілля підростаючого покоління триває.

Церемонії відкриття всіх об'єктів пройшли у святковій атмосфері, з конкурсно-розважальними програмами.

Спортивний майданчик по вулиці Кожедуба знаходиться в самому центрі жвавого мікрорайону. Волейбольний майданчик, спортивні конструкції, лавки для відпочинку – тут є все для активного відпочинку і занять спортом. Вся спортивна зона покрита піском. Зараз мікрорайон на Кожедуба можна назвати одним з найбільш впорядкованих в місті не так давно тут були капітально відремонтовані внутрішньоквартальні дороги і тротуари, встановлені нові ігрові конструкції на дитячих майданчиках, а тепер ще й з'явилася упорядкована зона для занять спортом.

Одним з масштабних проектів, що реалізуються в цьому році, стала побудова спортивного комплексу в Клугино-Башкирівській школі. Не тільки школярі, а й усі мешканці військового містечка отримали в подарунок сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, баскетбольний і волейбольний майданчики, бігові доріжки, глядацькі трибуни.

Не залишилися без уваги міської влади і віддалені від центру мікрорайони. Новий спортивний майданчик був обладнаний та урочисто відкритий і на Дружбі.

Веселим святом дитинства відзначили відкриття дитячого майданчика у дворі будинків № 135, № 136 по вул. Горішного в Башкирівці.

Новини м. Чугуїв

Четвер, 11 серпня 2016 15:38
П'ятниця, 29 липня 2016 08:58
У мерії Чугуєва пройшла урочиста церемонія підписання грантових угод між представниками проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III» та